Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je podnikatelským návrhem pro založení podnikání v oblasti psychologicko-kariérních testů. Jedná se o takové služby, které pomohou převážně posledním ročníkům žáků základních škol určit, jakým kariérním směrem se dále ubírat. Návrh podnikatelského záměru zahrnuje postup založení společnosti, vymezuje tržní prostředí, konkurenci, marketingovou a propagační strategii spolu s prodejní koncepcí. Na základě finančního plánu hodnotí ekonomickou úspěšnost navrženého podnikání. Výsledky práce jsou následně užitečné, jako podklad pro jednatele společnosti, zároveň též pro tvůrce produktů a služeb.
The diploma thesis is a business proposal for the establishment of a business in the field of psychological-career testing. These are services that will help predominantly the last years of primary school pupils to determine which career paths to go further The business plan includes the process of establishing the company, defining the market environment, competition, marketing and promotional strategy along with the sales concept. The financial plan evaluates the economic success of the proposed business. Subsequently, the results of the work are useful as a basis for the company executives as well as for product and service creators.
Description
Citation
FEJFUŠA, D. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D. (místopředseda) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-07
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno Ing. Josef Veselý, CSc. - Je to služba zaměřená na správnou volbu budoucího povoláni? Berete v potaz, že žijeme v době 4. průmyslové revoluce, kde se povolaní mohou v čase měnit? - odpovězeno Doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D. - Věnoval jste se i kvalitativní analýze a stanovení významnosti rizika? - odpovězeno Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. - Čím mně přesvědčíte, že za tu službu mám platit? Proč by měl ředitel školy platit za licenci? - odpovězeno Doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. - Byl jste v kontaktu s řediteli škol? Tyto služby jsou poskytované mnohými poskytovateli, kteří je poskytují zadarmo. Proč by za to měli být ochotni zaplatit? Zjišťoval jste cenu, kteou by byly za službu ochotni zaplatit? Jak budete řešit práva k psychologickým testům? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO