Zhodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá zhodnocením finanční situace vybrané společnosti. Na základě teoretických poznatků bude vypracována analýza současného stavu pomocí metod příslušných analýz. Z výsledků analýzy budou formulovány návrhy, které budou eliminovat tyto nedostatky do budoucna a povedou ke zlepšení finanční situace společnosti.
Subject of this diploma thesis is to evaluate financial situation of a selected company. On the basis of theoretical knowledge and with use of particular analytical methods, an analysis of current state will be developed. Proposals will be formulated from the analysis results to eliminate these shortcomings in the future and to improve the financial situation of the company.
Description
Citation
LAČŇÁKOVÁ, A. Zhodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Iva Živělová, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Rostislav Tesař (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
otázka oponentky č. 2 - odpovězeno Ing. Tesař - Jeden z návrhů, které v práci uvídáte, je skonto pohledávek. Mají takto nastavená pravidla skonta motivační efekt na odběratele firmy? - odpovězeno Ing. Tesař - Jak je možné hodnotit vyjednávací sílu zákazníků? - odpovězeno Ing. Tesař - Je možné aplikovat BCG matici (Bostonsku matici) na vámi vybraný podnik? - odpovězeno prof. Živělová - Proč firmy nabízí možnost skonta zákazníkům? S čím je nutné kalkulovat v podniku a k čemu může firma využít získané finanční prostředky? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO