Fundraising jako způsob financování neziskových organizací

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce obsahuje informace o způsobech financování neziskové organizace a o možných zdrojích, které jsou využitelné při fundraisingu. Její součástí je i přehled významných dárců z minulých let. Další část práce se pak obsahuje informace o činnostech, které by měla nezisková organizace vykonat pro podání grantové žádosti. Jsou zde i informace o činnostech, které následují po úspěšném získání grantu. Část práce je pak věnována představení způsobu získávání zdrojů v neziskové organizaci signály.cz, o.s.
Master's thesis comprehends informations about ways of financing nonprofit organization and about possible sources, that are available in fundraising. There is also list of important givers in last years. Next part of thesis comprehends informations about activities, that would be made by nonprofit organizations before appeal for grant. There are also informations about activities, that follow after pick up grant. Part of thesis presents ways of gain financial sources in nonprofit organization signály.cz, o.s.
Description
Citation
ZÁMEČNÍK, J. Fundraising jako způsob financování neziskových organizací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Ing. Pavel Holek (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Ing. Michal Polák, Dr. (člen) Ing. Jiří Koleňák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO