Řízení projektu otevírání zahraničních poboček

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na projektové řízení otevření pobočky ve Velké Británii rostoucí obchodní firmy. Specifikuje, jakým způsobem by se měla společnost naučit řídit projekty tohoto typu, aby se vyvarovala opakování chyb z předešlých projektů.
The master thesis focuses on project management of opening foreign subsidiary in the United Kingdom of a growing business company. Specifies in which way the company should learn how to manage projects of this type in order to avoid mistakes which were done in the previous projects.
Description
Citation
MERTA, M. Řízení projektu otevírání zahraničních poboček [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) Ing. Jiří Baťka (místopředseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-06
Defence
otázky vedoucího - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno Ing. Baťka - Co je to pobočka? - odpovězeno Ing. Baťka - Na jedné straně uvádíte, že založit společnost ve Velké Británii je jednoduché, ale v jiné části práce uvádíte problém se založením účtu. Jak je to tedy doopravdy? - odpovězeno Ing. Baťka - Je složitější založit nebo zrušit v Anglosaském světe? - odpovězeno Mgr. Novotná - Uvažoval jste se specifickými požadavky v oblasti lidských zdrojů při zakládání poboček v různých státech? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO