Financování developerských projektů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem diplomové práce je popsání vhodných variant financování developerského projektu. Práce je rozdělená na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zaměřuje na popsání problematiky pojmů používaných v tomto prostředí, dále jejich formy financování, ve kterých jsou popsány produkty a postupy financování. V praktické části je popsáno financování developerského projektu a jeho následná analýza, kdy byly použity finanční instrumenty. Díky analýze projektu jsme dostali výsledky, které můžeme zhodnotit a vybrat následně lepší varantu financování pomocí finančních instrumentů. V závěru práce jsou uvedeny přínosy a výhody které by vyplynuly z použitého návrhu.
The aim of the diploma thesis is to describe suitable options for financing the development project. The thesis is divided into the theoretical and practical part. The theoretical part focuses on the description of the issues used in this environment, as well as on their forms of financing, in which products and finances procedures are described. The practical part describes the financing f the development project and its subsequent analysis when the financial instruments were used. Trough the analysis of the project, we have obtained results that we an evaluate and then choose a better financial instrument whit financial instrument. At the end of the paper, the benefits and benefits that would come from the design used are outlined.
Description
Citation
ŠOLC, J. Financování developerských projektů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Marie Paseková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Rostislav Tesař (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-13
Defence
Otázka oponenta – odpovězeno Ing. Rostislav Tesař – Budou byty v projektu k prodeji ještě před dokončením výstavby? Jaké výhody projektu vyplývají z faktu, že se jedná už o osmou etapu? – odpovězeno Ing. Pavel Mráček, Ph.D. - Kdo je cílovou skupinou projektu? – odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO