Podnikatelský záměr – založení lékárny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá podnikatelským záměrem. Zaměřuje se na zpracování podnikatelského plánu pro založení nové soukromé lékárny v Moravanech u Brna. Práce obsahuje teoretické poznatky, týkající se základních pojmů související s podnikatelským záměrem. Následně se tyto pojmy uplatňují v praktické části, která se zabývá vytvořením reálného podnikatelského plánu s vyčíslením nákladů na jeho provedení a následným ekonomickým vyhodnocením.
The bachelor thesis deals with a business plan. It focuses on a processing of a business plan for the establishment of a new private pharmacy in Moravany u Brna. The thesis contains theoretical knowledge concerning the basic concepts related to the business plan. Subsequently, these terms are applied in the practical part, which deals with the creation of a real business plan with the calculation of costs for its implementation and subsequent economic evaluation.
Description
Citation
TENOROVÁ, I. Podnikatelský záměr – založení lékárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vratislav Kozák, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Rostislav Tesař (člen) Ing. et Ing. Mgr. Martina Skalická, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen)
Date of acceptance
2019-06-14
Defence
otázka oponenta - odpovězeno v plném rozsahu připomínka doc. Kozák: Příležitosti ve SWOT analýze nejsou příležitostmi. Ing. Tesař: V práci postrávám vypracování reálné, optimistické a reálné varianty. Jakou variantu v práci máte vypracovánu Vy? - odpovězeno částečně připomínka Ing. Tesař: Práce není zpracována odborným jazykem. Ing. Milichovský: Kde nakupují místní obyvatelé v Moravanech? - odpovězene částečně Ing. Milichovský: Jaké jsou substituty k lékům? - odpovězeno částečně připomínka Ing. Skalická: V teoretické rešerši neuvádíte vždy aktuální informace, např. tabulka na straně 21. připomínka Ing. Skalická: V práci špatně rozlišujete dělení financování na vlastní a cizí a externí a interní.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO