Optimalizace procesu výrobní linky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V této bakalářské práci se věnuji analýze a optimalizaci procesů výrobní linky v podniku Otis a.s., který se zabývá výrobou výtahů a eskalátorů. Práce obsahuje detailní analýzu současného stavu, kde jsou popisovány procesy, při kterých je zjištěn neshodný výrobek. Na základě výstupů z detailní analýzy a zjištění úzkých míst bude doporučeno řešení, které povede ke snížení výskytu neshodného výrobku.
In this bachelor thesis I deal with analysis and optimization of production line processes in the company Otis a.s., which deals with production of elevators and escalators. The thesis contains a detailed analysis of the current state, where the processes are described, when an anticoincident product is detected. Based on the outcomes of detailed analysis and bottleneck detection, a solution will be recommended to reduce the incidence of anticoincident products.
Description
Citation
VU TRUONG QUANG, D. Optimalizace procesu výrobní linky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Pavel Holek (místopředseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Poláček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-19
Defence
Otázky oponenta: Odpovězeno prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA: Jak je diferencovaná společnost Otis od Transporty? Odpovězeno. Ing. Tomáš Poláček, Ph.D.: Využil jste v analytické části práce metodu FMEA, o které se zmiňujete v teoretické části? Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO