VBA aplikace pro evidenci a fakturaci prodaných produktů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na rozbor aktuálního způsobu, který společnost Medingo s.r.o. používá pro generování faktur svým obchodním zástupcům. Cílem práce je na základě reálných zkušeností navrhnout novou metodiku správy a generování faktur pro obchodní zástupce. Nový návrh počítá se zvýšením míry automatizace a standardizace tak, aby se proces správy a generování faktur zjednodušil, zrychlil a zabránilo se vzniku chyb, ke kterým dochází při použití aktuálního řešení.
Bachelor thesis is focused on present way how Medingo s.r.o. deals with invoices generation process for their sales representatives. Based on real experiences I try to design new methodology of invoice management and generation process. New design should increase level of automatization and standardization which should lead to simpler, faster and less-error occurring experience in comparison to current state.
Description
Citation
BÁREK, T. VBA aplikace pro evidenci a fakturaci prodaných produktů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Štefan Štepník (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-17
Defence
Otázky vedoucího - bez otázek Otázky oponenta - viz posudek: 1. odpovězeno 2. odpovězeno 3. odpovězeno Otázky komise: prof. Mezník: Jaký význam má efektivita navrhovaného řešení uvedená v práci? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO