Posouzení informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavní náplní této bakalářské práce je posouzení informačního systému společnosti VZP, který shromažďuje informace o všech jejích pojištěncích. Přístup k těmto informacím je zprostředkován prostřednictvím firmy Elso Service s.r.o., která pro společnost VZP tento systém spravuje. Práce je rozdělena do teoretické a praktické části. V teoretické části jsou popsány a vysvětleny stěžejní pojmy týkající se problematiky informačních systémů. V praktické části je nejdříve zhodnocen stávající současný stav informačního systému, a to s pomocí určitých analýz s následným návrhem změn, které by měly zlepšit jeho funkčnost.
The main idea of this bachelor thesis is to analyse information system of VZP, which contains all information about their clients. Access to this system is provided through company Elso Service s.r.o., which manages it for VZP. There is a teoretical and also practial part. The teoretical part describes and explains the main terms from information system theory. The practical part analyse the present quality of the system and suggests possible solutions for better funcionality of the system.
Description
Citation
SLÁDEK, A. Posouzení informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) prof. RNDr. Zdeněk Pospíšil, Dr. (místopředseda) Ing. Lukáš Novák, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Vilém Jordán (člen)
Date of acceptance
2019-06-17
Defence
otázka vedoucí - odpovězeno Ing. Novák - Jakým způsobem jste odhadl časovou náročnost? odpovězeno Ing. Jordán - Uveďte, jaký jiný identifikátor je vhodnější než rodné číslo? odpovězeno Ing. Schüller - Máte uvedeny v práci hodinové sazby? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO