Návrh na zlepšení a rozšíření marketingové komunikace konkrétní společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací společnosti Almeto s.r.o., jež se nachází na B2B trhu. V teoretické části je vysvětlena problematika B2B marketingu, marketingového mixu, marketingové komunikace a následně marketingového prostředí a jeho analýzy. V analytické části jsou provedeny jednotlivé analýzy, které popisují současný stav společnosti. Na základě výsledků analýz je vypracován návrh na zlepšení a rozšíření marketingové komunikace společnosti s důrazem na získání nových zákazníků, posílení vztahů se stávajícími zákazníky a dále ke zvýšení povědomí o společnosti a jejích produktech.
This bachelor’s thesis is concerned with marketing communication of Almeto s.r.o., a company that operates on B2B markets. The theoretical part clarifies the issues of B2B marketing, the marketing mix, the marketing communication, and consequently provides a marketing environment analysis. In the analytical part, specific analyses are conducted to interpret the current situation of the company. Based on the results, improvement and adjustment solutions in the marketing communication are proposed. The aim is to acquire new customers, to improve relations with the loyal customers, to increase awareness of both the company and its products, and to gain customer loyalty.
Description
Citation
PAVLÍČKOVÁ, K. Návrh na zlepšení a rozšíření marketingové komunikace konkrétní společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Marie Paseková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Rostislav Tesař (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-13
Defence
Otázka vedoucího – odpovězeno Otázky oponenta – odpovězeno Ing. Rostislav Tesař – Vysvětlete vazbu mezi novým webem a plánovanými benefity. - odpovězeno prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. – Popište význam optimalizace webových stránek. Co znamená ve SWOT analýze nízká jazyková vybavenost? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO