Návrh na zlepšení marketingové komunikace konkrétní společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na marketingovou komunikaci Půjčovny šatů Kavalír. V teoretické části jsou vysvětlovány základní pojmy, jako například co je to marketing a marketingová komunikace. V analytické části se provedou potřebné analýzy, z kterých je zjištěn skutečný stav firmy na trhu. Poslední část bakalářské práce navrhuje změny, které by měli vést k zvýšení povědomí o firmě a tím zvýšení počtu nových zákazníků.
This bachelor thesis is focused on the marketing communication of Dress Rental Company named Kavalír. In theoretical part of this thesis are described main concepts, such as marketing and marketing communication. Essential analyses are made in analytical part, which describe current market status of the company. Last part of this thesis suggest some changes, which should increase the awareness of the company and also increase the number of new potentional customers.
Description
Citation
VOŠVRDOVÁ, K. Návrh na zlepšení marketingové komunikace konkrétní společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (místopředseda) Ing. Tomáš Poláček, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-17
Defence
Otázka vedoucího: Jaké trendy z pohledu sňatkovosti se podle Vás dají očekávat v budoucích letech? (Věk novomanželů, velikost svateb, nároky na vybavení svateb). - Odpovězeno. Otázka oponenta: Do jaké míry se v tomto podnikání projevuje sezónnost poptávky? Jak tomu případně přizpůsobit marketingovou komunikační kampaň? - Odpovězeno. Doc. Korytárová: Jak velký kapitál byl vložen do takovéto firmy? - Odpovězeno. Ing. Poláček: Bylo uvažováno i se zacílením na jiný trhy? Například si nechat ušít šaty? - Odpovězeno. Doc. Meluzín: Jaká je životnost šatů a obleků? - Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO