Účetní a daňové aspekty zaměstnaneckých benefitů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na téma zaměstnaneckých benefitů a specifikuje jejich účetní a daňové aspekty. Práce analyzuje současný systém poskytovaných benefitů pro zaměstnance v konkrétním společnosti a obsahuje návrh na jejich zlepšení.
The bachelor thesis focused on the topic of employee benefits and specified their accounting and tax aspects. The thesis analyzes the current system of benefits provided to employees in a particular company and contains a proposal for their improvement.
Description
Citation
KROČÁKOVÁ, T. Účetní a daňové aspekty zaměstnaneckých benefitů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (předseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (místopředseda) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (člen) Ing. Monika Hodinková, Ph.D. (člen) Ing. Denisa Doupovcová (člen)
Date of acceptance
2019-06-19
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodovězeno Ing. Svirák - V rájmci Vaší prezentace jste uvedla, že při navýšení příspěvku na penzijní pojištění z 500 Kč na 1000 Kč se zvýší příjem zaměstnance o 845 Kč. Vysvětlete. - zodpovězeno. doc. Brychta - Jakým způsobem jste dosáhla tak vysokého procenta návratnosti v rámci provedeného dotazníkového šetření? - zodpovězeno. Ing. Doupovcová - Mají všichni zaměstnanci v analyzované společnosti stejné benefity? - zodpovězeno. Ing. Doupovcová - Porovnala jste závěry z dotazníků dle skupin zaměstnanců, jež ne/využívají zaměstnanecké benefity? - zodpovězeno. Ing. Hodinková V rámci své práce jste navrhovala systém caffeterria. Jak se k uvedenému návrhu staví management společnosti? - zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO