Likvidace obchodních společností a právní postavení likvidátora

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Práce se zabývá problematikou zrušení obchodních společností všech typů se soustředěním na likvidaci. Práce si klade za cíl rozebrat možnosti zániku obchodních společností s likvidací, věnovat pozornost možným úskalím. Analytická část rozebírá průběh likvidace konkrétní společnosti z pohledu likvidátora. Cílem práce je bezproblémové provedení likvidace s co největším přínosem pro společníky.
Work deals with the abolition of all types of companies and concentrates on liquidation. Work aims to analyze the possibility of termination of corporate insolvency, to pay attention to the possible potential pitfalls. Analytical section examines the progress of liquidation of a company from the perspective of a liquidator. The goal is a seamless implementation of the liquidation of the greatest benefits for shareholders.
Description
Citation
KUČERA, J. Likvidace obchodních společností a právní postavení likvidátora [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
JUDr. Lenka Matyášová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. Jaroslav Rompotl (člen)
Date of acceptance
2010-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO