Pracovněprávní vztahy z hlediska optimalizace mzdových nákladů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku pracovněprávních vztahů u vybraného zaměstnavatele. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy týkající se pracovněprávních vztahů z právního, daňového, ekonomického a účetního hlediska. Na základě analýzy aktuální situace zaměstnavatele v oblasti pracovněprávních vztahů, jsou navržena možná řešení jeho problému, kterým je nedostatek zaměstnanců.
The bachelor´s thesis is focused on the problem of labour law relations at the selected employer. In the theoretical part there are explained concepts related with labour law relations from a juristic, fiscal, economic and accounting point of view. Based on the analysis of the contractor’s current situation in the field of labour law relations there are suggested possible solutions to his issue, which is lack of employees.
Description
Citation
BOHÁČKOVÁ, A. Pracovněprávní vztahy z hlediska optimalizace mzdových nákladů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) Ing. Filip Šimeček (místopředseda) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. Lucie Folprechtová (člen) Ing. Michala Strnadová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-19
Defence
Otázky vedoucího: nejsou Otázky oponenta: odpovězeno Otázky komise: Ing. Filip Šimeček: Nabízí (či uvažuje nabízet) analyzovaná společnost svým zaměstnancům benefity, jako je například přísvěvek na dovolenou či stravenky? Odpovězeno. doc. Ing. Eva Lajtkepová, PhD.: V práci doporučujete agenturní zaměstnávání, co přinese tato forma zaměstnání zaměstnanci a co zaměstnavateli? Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO