Návrh změn systému odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na zlepšení systému hodnocení a odměňování zaměstnanců ve společnosti I.A.N. TECHNIC a.s. Teoretická část bakalářské práce obsahuje poznatky z hodnocení zaměstnanců, motivace, odměn, vnějších a vnitřních faktorů působící na společnost. Analytická část je zaměřena na ekonomickou situaci firmy, charakteristiky zaměstnanců, analýzy vnějšího a vnitřního prostřední a je zakončena dotazníkovým šetřením a pohovorem s vedením společnosti. Návrhová část vychází z předešlých částí, které poskytují podklad k vlastnímu návrhu na změny v systému hodnocení zaměstnanců.
The bachelor’s thesis focuses on improvement of wage systém and rewarding individual employees in I.A.N. TECHNIC a.s. Theoretical part of bachelor’s thesis contains knowledge of rewarding employees, motivation, rewards, external and internal factors acting on company. Analytical part focuses on economic situation of company, characteristic of employees, analysis external and internal envinronment a it finishes with questionnaire investigation and interview with head of a company. Proposal part is based on previous parts, which contains background to own proposal on ganges to the system of remunaration of employees.
Description
Citation
PLÁTENÍK, J. Návrh změn systému odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) Ing. Marek Mihalisko, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Marcela Kožená, Ph.D. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-14
Defence
otázky oponenta - zodpovězeno další otázky: dr. Mihalisko - Snížení pohyblivé složky mzdy navázáno na počet zakázek - jak to bude kvantifikováno? Má záměčník nebo konstruktér možnost ovlivnit počet zakázek? Plánujete zohlednění tohoto benefitu v pracovní smlouvě? - zodpovězeno dr. Bumberová - Náklady na zavedení změny kontra přínosy ze zavedení změny - takto je to nutné prezentovat společnosti. Lze všechny benefity (přínosy) vyčíslit číselně? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO