Podnikatelský záměr - založení restaurace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem této práce je vypracování podnikatelského plánu pro založení nové restaurace v Brně. Práce se skládá z teoretické a praktické části. V teoretické části jsou objasněny pojmy spjaté s vybraným tématem. Praktická část obsahuje analýzu podnikatelského plánu a marketingových strategií.
The subject of this work is to work out a business plan for setting up a new restaurant in Brno. Work consists of theoretical and practical part. Theoretical part clarifies concepts related to the selected subject. Practical part contains analysis of business plan and marketing strategies.
Description
Citation
BUBÍK, O. Podnikatelský záměr - založení restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. (předseda) Ing. Petr Kupčík, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Jana Gláserová, Dr. (člen)
Date of acceptance
2019-06-19
Defence
Otázky oponenta – odpovězeno doc. Korytárová – Bral jste ještě potaz nějaké jiné ukazatele než dobu návratnosti? - odpovězeno Ing. Kupčík – Je vzorek 92 respondentů dostačující? Co musí evidovat restaurační zařízení? - odpovězeno částečně Ing. Karas – Jaké má části kompletní finanční plán? Máte v práci počáteční a konečnou rozvahu? Jakým způsobem budou vypláceny mzdy? - odpovězeno částečně Mgr. Konečný – Odkud jste čerpal hrubé mzdy kuchaře a šefkuchaře? O jaké respondenty Vašeho dotazníku se jednalo? Myslíte si, že jsou výsledky Vašeho dotazníku reálné? - odpovězeno částečně Ing. Gláserová – Odpovědělo Vám všech 92 respondentů? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO