Podnikatelský záměr - založení čajovny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem na založení nového podnikatelského subjektu. Konkrétně se jedná o čajovnu. Bakalářská práce se skládá z teoretické části, ve které autor definuje několik základních pojmů. Druhá část je analytická, sestávající se převážně z průzkumu trhu, kde by společnost chtěla vstoupit. Bakalářská práce obsahuje také praktickou část, kde je definován samotný podnik tzn. Jeho umístění a zaměření dále výběr produktů a zaměstnanců. V neposlední řadě se tato část zabývá finančním plánem.
The Bachelor thesis focuses on a a proposal for establishing a new business entity specifically a tea room. The bachelor thesis contains the theoretical part where the author defines several basic terms. The analytical part includes mainly market research where the company would like to enter. The bachelor thesis also contains a practical part, where the company itself is defined, thus location and focus, as well as the selection of products and employees. Last but not least, this section deals with the financial plan.
Description
Citation
ŠOUKAL, J. Podnikatelský záměr - založení čajovny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (místopředseda) Ing. Tomáš Poláček, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-17
Defence
Otázka oponenta: Jsou počáteční zdroje podniku dostačující? - Odpovězeno. Otázka oponenta: Jak by bylo možné dosáhnout snížení provozních nákladů a zvýšení výnosů v dalších letech? - Odpovězeno. Doc. Korytárová: Jak byl spočítán hospodářský výsledek? Existují další náklady oproti nákladům v prezentaci? Co je zahrnuto v pořizovacích nákladech? Není hodinová sazba brigádníka malá? - Odpovězeno. Doc. Meluzín: Specifikovat mzdové náklady? Co je to hrubá mzda? - Odpovězeno. Ing. Mráček: Bral jste v úvahu legislativu - konkrétně kouření v provozovnách. Proč bude otevírací doba každý den?- Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO