Financování rozvoje vzdělávacích aktivit na SPŠ Bruntál z prostředků EU

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na problematiku dotací z Evropské Unie. Pojednává o možném využití dotace z Evropských Strukturálních Fondů na podporu zvýšení odborného vzdělání v Moravskoslezském kraji. Využití těchto prostředků má dále vést ke snížení vysokého procenta nezaměstnanosti a zvýšení gramotnosti občanů.
This dissertation work is aimed on grants from the European Union. It denotes about the possible use of grants from the European Structural Funds to support the increase of professional training in the Moravian-Silesian region. Use of these resources should further lead to a unemployment reduction and a literacy increase by citizens who fall in categories to 25 years of age without experience or with an age limit of 50 years.
Description
Citation
ŠULKOVSKÝ, L. Financování rozvoje vzdělávacích aktivit na SPŠ Bruntál z prostředků EU [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. (předseda) prof. Ing. Jiří Dvořák, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (člen) Ing. Josef Šunka, Ph.D. (člen) Ing. Václav Zeman (člen)
Date of acceptance
2008-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO