Design injekční pumpy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem injekční pumpy. Návrh je určen výhradně pro nemocniční prostředí. Tato práce zahrnuje analýzu současného stavu poznání, řeší problémy s ergonomií, tvarové řešení nepřehledností uživatelského rozhraní s dodržením estetiku a technické aspekty.
This Bachelor’s thesis deals with designing a syringe pump. This design is intended mostly for hospital environment. This thesis includes analysis current market trends and technologies behind the product, deals with problems about ergonomics aspects, shape solutions and confusing user interface with respect to aesthetic and technical aspects.
Description
Citation
RŮČKA, J. Design injekční pumpy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Průmyslový design ve strojírenství
Comittee
doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD. (předseda) doc. Ing. arch. Jan Rajlich (místopředseda) doc. Ing. David Paloušek, Ph.D. (člen) Ing. Dana Rubínová, Ph.D. (člen) akad. soch. Josef Sládek, ArtD. (člen) akad. soch. Tamara Buganská (člen)
Date of acceptance
2019-06-14
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a zodpověděl dotazy: Dotaz: V čem podle Vašeho názoru spočívá nejzásadnější přínos Vašeho řešení ve srovnání se stávajícími výrobky? – zodpovězeno Doc. Paloušek – Jak je píst uložen v injekční pumpě? Jak je zajištěn posun pístu, aby se neotáčela koncovka? – nezodpovězeno Doc. Křenek – Proč nemáte na vizualizaci display? Proč je tvarování tak nesourodé? – zodpovězeno Doc. Rajlich – Lze zasouvat zařízení na sebe, jak je to vyřešené? Jaká je hmotnost zařízení? – zodpovězeno Rubínová Ph.D. – Kde máte těžiště při použití madla? – částečně zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO