Vlivy působící na cenu stavebních pozemků v Uherském Hradišti a Starém Městě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Práce se zabývá vlivy působícími na cenu stavebních pozemků v Uherském Hradišti a ve Starém Městě. V úvodu práce jsou popsány teoretické základy jako terminologie, stručný přehled metod ocenění stavebních pozemků a vlivy působící na cenu pozemků, které jsou zahrnuty v oceňovací vyhlášce. Druhá část je orientovaná na zpracování výsledků, kde jsou analyzovány jednotlivé vlivy. V práci jsou také porovnány skutečně realizované ceny s cenami zjištěnými z ocenění dle oceňovací vyhlášky. Práce se zabývá celkem 38 stavebními pozemky. Výsledky jsou konfrontovány s oceňovací vyhláškou.
This thesis studies the influences which affect the price of building land in Uherské Hradiště and Staré Město. The introduction presents theoretical basics, such as terminology, a brief survey of evaluative methods building land and the factors which influence the price set by the decree of valuation. The second part of this thesis focuses on reporting the results of the analysis. Finally, the thesis contains a comparison of real prices of building land to prices stated in the decree of valuation. The thesis analyses 38 building land. Results are compared with the decree of valuation.
Description
Citation
MARTINÁKOVÁ, V. Vlivy působící na cenu stavebních pozemků v Uherském Hradišti a Starém Městě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) doc. Ing.arch. PhDr. Karel Schmeidler, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) doc. Ing. et Ing. Martin Cupal, Ph.D. et Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2019-06-19
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Vlivy působící na cenu stavebních pozemků v Uherském Hradišti a Starém Městě. Diplomantka na otázky oponenta odpověděla. Diplomantka závěrečnou práci obhájila, obhajoba je hodnocena C.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO