Vývoj výstavby rezidenčních nemovitostí v městské části Brně-Židenice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce pojednává o vývoji výstavby rezidenčních nemovitostí v městské části Brno - Židenice. Práce je rozdělena na dvě části. První část obsahuje obecné informace o městské části, vývoji počtu obyvatel, domů a bytů a shrnuje historický vývoj od prvního osídlení. Druhá část práce mapuje vývoj výstavby rezidenčních nemovitostí v jednotlivých časových úsecích včetně typu výstavby, urbanistickém vývoji městské části, a to od nejstarší výstavby až po analýzu rozvoje městské části v budoucích letech. Přílohou práce je přehledná mapa, která graficky znázorňuje osídlení městské části v jednotlivých období.
The diploma thesis deals with the development of the construction of residential properties in the city district of Brno - Židenice. The thesis is divided into two parts. The first part contains general information about the city district, the development of population, houses and flats and summarizes the historical development since the first settlement. The second part describes the development of the construction of residential properties in individual time periods, including the type of construction, urban development of the city district, from the oldest construction to the analysis of the development of the city district in future years. Attached to the work is a well - arranged map that graphically illustrates the settlement of the city district in individual periods.
Description
Citation
VESELÁ, M. Vývoj výstavby rezidenčních nemovitostí v městské části Brně-Židenice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Josef Čech, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2019-06-21
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Vývoj výstavby rezidenčních nemovitostí v městské části Brně-Židenice. Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupovala velmi zodpovědně. Na doplňkové otázky oponenta odpověděla správně a jasně. Rovněž na otázky komise odpověděla pohotově a s přehledem. prof. Ing. Leonard Hobst, CSc., položil otázku: Kolik bude lidí na ha v řešené lokalitě? Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomantka svou závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO