Způsoby ocenění v Austrálii

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práca sa zaoberá oceňovaním nehnuteľností v Austrálii. Úvodna časť sa venuje definovaniu používaných pojmov v práci, pre jej lepšie pochopenie. Ďalej rozoberá vývoj teórie oceňovania a jej súvis s ekonomickými myšlienkami a rôzne aspekty, ktoré podmienili a ovplyvnili jej vývoj. Práca sa následne zaoberá metódami oceňovania nehnuteľností, ich delením a špecifickými znakmi. V práci je rozoberaný aj súčasný stav na trhu s nehnuteľnosťami na austrálskom kontinente a načrtnutý jeho možný budúci vývoj. Experimentálna časť popisuje ocenenie konkrétnej nehnuteľnosti v Austrálii a popisuje, ktoré určité vlastnosti majú vplyv na jej cenu.
Master’s thesis deals with real estate valuation in Australia. The introductory part deals with the definition of the terms used in the work, for its better understanding. Furthermore, it discusses the development of valuation theory and its relation to economic ideas and various aspects that have influenced its development. The thesis then deals with methods of real estate valuation, their division and specific features. The thesis also discusses the current state of the real estate market on the Australian continent and outlines its possible future development. The experimental section describes the valuation of a particular property in Australia and describes which particular properties affect its cost.
Description
Citation
MACKO, F. Způsoby ocenění v Austrálii [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Josef Čech, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2019-06-21
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Způsoby ocenění v Austrálii. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupoval zodpovědně. Na doplňkové otázky oponenta odpověděl správně a jasně. Rovněž na otázky komise odpověděl pohotově a s přehledem. prof. Ing. Leonard Hobst, CSc., položil otázku: Je kladen zřetel na výhled z domu a životní podmínky? doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. položila otázku: Z čeho je dedukována predikce výsledků voleb na oceňování? Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant svou závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO