Analýza erozních a odtokových poměrů pro potřeby řešení pozemkových úprav

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu erozních a odtokových poměrů na území obce Janovice a dílčích povodí, na kterých se vyskytuje. Analýza byla provedena pomocí programu ArcGIS s použitím hydrologicky korektního digitálního modelu terénu a hydrologického modelu DesQ s využitím dat získaných v ArcGIS. Zjištěné informace tvoří přípravnou část pozemkových úprav na jejich podkladě je vytvořen plán společných zařízení a realizační část pozemkových úprav.
The Bachelor thesis is focused on analysis of erosive and draining ratios in the area of Janovice and other river basins which are part of the area as well. Analysis was conducted via programme ArcGIS with use of hydrologicaly correct digital model of terrain and hydrological model DesQ which used data from ArcGIS. Discovered information are forming the preparatory part of land consolidation. Based on that, the plan of common facilities and implementing part of land consolidation is presented.
Description
Citation
BŘENDA, M. Analýza erozních a odtokových poměrů pro potřeby řešení pozemkových úprav [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
prof. Ing. Miroslav Dumbrovský, CSc. - předseda, doc. Ing. Jitka Malá, Ph.D. - místopředseda, Ing. Martina Kulihová - tajemník, Ing. Jan Ručka, Ph.D. - člen, Ing. Eva Hyánková, Ph.D. - člen, Ing. Tomáš Julínek, Ph.D. - člen, Ing. Veronika Sobotková, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Student Michal Břenda seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Analýza erozních a odtokových poměrů pro potřeby řešení pozemkových úprav~ reagoval dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO