Optimalizace traťového úseku Třebíč - Krahulov v km 50,3-53,0

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na návrh úpravy geometrických parametrů koleje a rekonstrukci železničního svršku na traťovém úseku Třebíč - Krahulov v km 50,3 - 53,0. Při rekonstrukci je nezbytné řešit železniční přejezdy podle platných předpisů a obnovu odvodnění tratě. Cílem práce je také rekonstrukce zastávky Třebíč - Borovina. Součástí práce je i provedení technologie práce.
This bachelor thesis is focused on modification of geometric parameters and reconstruction of railway superstructure on track section Třebíč - Krahulov in km 50.3 - 53.0. During the reconstruction, it is necessary to solve the railway crossings according to the valid regulations and to restore the drainage of the line. The aim of the thesis is to reconstruct the station Třebíč - Borovina. The thesis is also the implementation of work technology.
Description
Citation
LUDVÍK, M. Optimalizace traťového úseku Třebíč - Krahulov v km 50,3-53,0 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
doc. Ing. Otto Plášek, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Martin Lidmila, Ph.D. - místopředseda, Ing. Daniela Vukušičová - tajemník, Ing. Tomáš Říha - člen, Ing. Jan Hobža - člen, Ing. Lukáš Sobotka - člen, doc. Ing. Lumír Miča, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Student Matěj Ludvík seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Optimalizace traťového úseku Třebíč - Krahulov v km 50,3-53,0~ reagoval dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO