Vytápění bytového domu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem bakalářské práce je navrhnout vytápění a ohřev teplé vody v novostavbě bytového domu ležícího ve Slavkově u Brna. Jedná se o nepodsklepený třípodlažní objekt. Objekt se skládá ze dvou provizorních částí. První částí jsou kancelářské prostory, druhá část se skládá z bytových jednotek. Zdrojem tepla je navržen plynový kondenzační kotel, který splňuje požadavky pro potřebu tepla na vytápění. V bytovém domě jsou navržena desková a trubková tělesa.
The aim of the thesis is to propose a heating and water heating system for a newly constructed apartment building situated in Slavkov u Brna. It is a three-story building without a basement that consists of two operating blocks. The first block contains office premises, the other individual units. As a heat source is proposed a gas condensing boiler which fulfills the heating requirements. The rating is solved by radiators slab, tubular.
Description
Citation
DVOŘÁKOVÁ, S. Vytápění bytového domu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc. Ing. Danica Košičanová, Ph.D. - předseda, Ing. Marcela Počinková, Ph.D. - místopředseda, Ing. Olga Šmídová - tajemník, Ing. Jakub Oravec - tajemník, Ing. Lucie Horká - člen, Ing. Marian Formánek, Ph.D. - člen, Ing. Renata Topinková - člen, Ing. František Vajkay, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
Defence
Studentka Simona Dvořáková seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Vytápění bytového domu~ reagovala dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO