Zdravotně technické instalace a plynovod v objektu fotbalových šaten

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na zdravotně technické a plynovodní instalace v budově sportovního klubu. Teoretická část se zabývá požadavky na pitnou vodu a tzv. chytrými armaturami, které lze řídit a sledovat vzdáleně přes počítač. Výpočtová a projektová část řeší rozvody kanalizace, vodovodu a plynu v zadaném objektu. Řešená budova obsahuje dvě hlavní části, a to zázemí pro klub a sportovce a bytovou jednotku pro správce objektu.
The bachelor thesis is focused on the technical and gas installation in the building of the sports club. The theoretical part deals with drinking water requirements and so-called smart fittings, which can be controlled and monitored remotely via the computer. The calculation and design part solves the sewerage, water supply and gas distribution in the given building. The solved building contains two main parts, namely the base for the club and the athlete and the housing unit for the manager of the building.
Description
Citation
ZUMR, D. Zdravotně technické instalace a plynovod v objektu fotbalových šaten [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. Zuzana Vranayová, PhD. - předseda, prof. Ing. Jiří Hirš, CSc. - místopředseda, Ing. Jan Moštěk - tajemník, Ing. Jana Doležalová - tajemník, Ing. Jan Müller, Ph.D. - člen, Ing. Karolína Vyhlídalová - člen, Ing. Jakub Vrána, Ph.D. - člen, Ing. Alena Vaščáková - člen, Ing. Helena Wierzbická, Ph.D. - člen, doc. Ing. Ondřej Šikula, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
Defence
Student David Zumr seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Zdravotně technické instalace a plynovod v objektu fotbalových šaten~ reagoval uspokojivě.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO