Nájemní bydlení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou nájemního bydlení v České republice. V první části zhodnocuje současnou situaci bytového fondu ČR a dostupnost bydlení. Je zaměřena na nájemní bydlení včetně jeho právní úpravy. V druhé části je řešena vlastní bytová potřeba, ve které dochází ke srovnání nákladů na pořízení nájemního a vlastnického bydlení. Tato část je zaměřena na Brno a jeho městskou část Brno-Líšeň. Celá analýza řešení obou forem bydlení je provedena na modelovém příkladu. Výsledkem je porovnání a výběr lepší varianty pro budoucí bydlení.
This bachelor thesis deals with the issue of rental housing in the Czech Republic. The first part evaluates the current situation of the housing stock of the Czech Republic and the availability of housing. It focuses on rental housing including its legislation. The second part deals with own housing needs, in which the cost of attainment of rental and owner-occupied housing is compared. This part is focused on Brno and its city district Brno-Líšeň. The whole analysis of the solution of both forms of housing is carried out on a model example. The result is a comparison and selection of a better option for future housing.
Description
Citation
ECKELTOVÁ, P. Nájemní bydlení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D. - místopředseda, Ing. et Ing. Eva Burešová - tajemník, Ing. Jakub Sabo - tajemník, Ing. Věra Maceková, CSc. - člen, Ing. Jitka Chovancová, Ph.D. - člen, Ing. Miloslav Výskala, Ph.D. - člen, Ing. Jana Nováková - člen, PhDr. Mgr. Dagmar Hrabincová - člen, Ing. Daniela Kurucová - člen,
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Studentka Petra Eckeltová seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Nájemní bydlení~ reagovala velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO