Bytový dům Novosedly

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem mé bakalářské práce bylo navrhnout bytový dům se suterénem a čtyřmi nadzemními podlažími s výstupem pro dokumentaci pro provádění stavby. Navržený objekt je tedy bytový dům s garážemi, který se bude nacházet v obci Novosedly, na jižní Moravě, na dvou parcelách č. 5420/83 a 5420/84. Terén, na kterém se objekt nachází, je v mírném sklonu. Objekt bytového domu je zděný z cihelných tvárnic pro nadzemní část a v podzemní části je vyzděn do ztraceného bednění. Střešní konstrukce objektu je oblouková z dřevěných nosníků.
The proposed building is thus a apartment building with garages, which will be located in the village of Novosedly, in South Moravia, on two plots no. 5420/83 and 5420/84. The terrain on which the object is in a slight slope. The building of the block of flats is made of brick blocks, for the above-ground part and in the underground part it is lined with lost formwork. The roof structure of the building is arched from wooden beams.
Description
Citation
KALOUSOVÁ, K. Bytový dům Novosedly [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Solař, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Milan Vlček, CSc. - místopředseda, Ing. Jindřich Woytela - tajemník, Ing. David Průša - tajemník, Ing. Martina Knappová - člen, Ing. Dagmar Donaťáková - člen, Ing. Romana Benešová - člen,
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Studentka Kamila Kalousová seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům Novosedly~ reagovala dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO