Novostavba rodinného domu v Moravských Knínicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je vypracování dokumentace pro provedení stavby rodinného domu v Moravských Knínicích. Jedná se o samostatně stojící objekt ve svažitém terénu o dvou nadzemních a jednom podzemním podlaží se třemi bytovými jednotkami. Nadzemní podlaží je tvořeno konstrukčním systémem z keramických tvárnic, včetně stropní konstrukce. Podzemní podlaží je tvořeno z betonových tvárnic pro ztracené bednění, stropní konstrukce betonová, monolitická. Zastřešení objektu je řešeno příhradovými vazníky.
The subject of bachelor's thesis is an elaboration of documentation for construction of a detached house in Moravské Knínice. This is a detached house in slope with two floors above ground and one underground floor with three residential units. The ground floor consists of a design system of ceramic bricks, including ceiling construction. The basement floor is designed from forged blocks a lost shuttering, ceiling construction is monolithic reinforced concrete. Building roofing is solved by gang-nailed-connected timber truss.
Description
Citation
LIDMILA, J. Novostavba rodinného domu v Moravských Knínicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Ján Rybárik, Ph.D - předseda, doc. Ing. Ladislav Štěpánek, CSc. - místopředseda, Ing. Roman Příborský - tajemník, Ing. Ondřej Pilný - tajemník, Ing. Sylva Bantová, Ph.D. - člen, Ing. Karel Čupr, CSc. - člen, Ing. Miroslav Maňas - člen,
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Student Jan Lidmila seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Novostavba rodinného domu v Moravských Knínicích~ reagoval dostatečně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO