Rodinný dům s provozovnou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je vypracování projektové dokumentace pro provádění stavby rodinného domu s provozovnou v Havlíčkově Brodě. Objekt je samostatně stojící, funkčně se člení na 2 části – rodinný dům, s částečným podsklepením a dvěma nadzemními podlažími, pro až 4člennou rodinu a na jednopodlažní provozovnu využívanou jako řeznictví s až 3členným personálem. Konstrukční systém budovy je zděný, suterénní zdivo tvořeno betonovými tvárnicemi ztraceného bednění, zbývající nadzemní podlaží keramickými tvárnicemi. Stropní konstrukce navržena z monolitických železobetonových desek jednosměrně a obousměrně pnutých, zastřešení budovy jednoplášťovou plochou střechou s povlakovou krytinou. Obvodové zdivo opatřeno kontaktním zateplovacím systémem ETICS. Objekt osazen v mírně svažitém terénu.
The aim of the bachelor‘s thesis is to work out the design documentation for realization of the construction of the detached house with an establishment in Havlíčkův Brod. The building is detached, it is functionally divided into two parts – detached house, with a partial basement and two above-ground floor, for up to four-members family and into a single-storey establishment used as a butcher’s with up to three-members staff. The structural system of the building is masonry, the basement masonry is consisted of concrete blocks of permament formwork, the others above-ground floor are consisted of clay blocks. The floor structure is designed of cast-in-place reinforced one-way and two way slabs, the roofing of the building is made of warm flat roof with PVC covering. The external walls are supplied with contact thermal insulation system ETICS. The building is set in a lightly sloping terrain.
Description
Citation
PAPST, O. Rodinný dům s provozovnou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. František Ohrablo, CSc. - předseda, Ing. Petr Beneš, CSc. - místopředseda, Ing. Andrea Bílková - tajemník, Ing. Jan Osička - tajemník, Ing. Slávka Hudcovicová - člen, Ing. Petra Berková, Ph.D. - člen, Ing. Ing. Petr Kacálek, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Student Ondřej Papst seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Rodinný dům s provozovnou~ reagoval výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO