Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce řeší projektovou dokumentaci pro provádění stavby pro novostavbu bytového domu v nové lokalitě ve Žďáře nad Sázavou. Objekt je samostatně stojící, částečně podsklepený, s jedním podzemním a třemi nadzemními podlažími, v nichž se nachází 9 bytových jednotek. Důraz je kladen zejména na nadstandardní bytové jednotky s prostornými společenskými místnostmi a terasami. V suterénu se nachází sklepní kóje pro jednotlivé byty, společná kolárna s kočárkárnou, úklidová a technická místnost. Svislé konstrukce jsou řešeny z keramických tvárnic, vodorovné konstrukce jsou z železobetonových monolitických desek. Střešní konstrukce je plochá jednoplášťová střecha.
The bachelor’s thesis deals with the project documentation of a new apartment building which is located in Žďár nad Sázavou. The building is free standing with partial basement. In the building there is one basement and three above ground floors with 9 apartments. There are mainly apartments in high standart with spacious social rooms and terraces. In the basement there are cellar boxes for each apartment, room for bicycles and baby carriages, cleaning room and technical room. Vertical structures are made of ceramics blocks, horizontal structures are made of cast-in-place reinforced concrete slab. The roof construction is designed as single-skin flat roof.
Description
Citation
PEŇÁZ, Z. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. Anton Puškár, Ph.D. - předseda, prof. Ing. Jitka Mohelníková, Ph.D. - místopředseda, Ing. Vendula Kvapilová - tajemník, Ing. Adéla Kainráthová - tajemník, Ing. Filip Čmiel, Ph.D - člen, Ing. Dušan Hradil - člen, Ing. Dáša Sukopová - člen,
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Student Zdeněk Peňáz seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům~ reagoval výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO