Bytový dům s kavárnou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je vypracování dokumentace pro provedení stavby bytového domu v Rožnově pod Radhoštěm. Jedná se o samostatně stojící objekt na mírně svažitém terénu. Bytový dům je navržen jako klasická zděná stavba o pěti podlažích s plochou střechou. V objektu se nachází dvanáct bytových jednotek, provozovna kavárny, domovní vybavení a technické zázemí objektu.
The subject of this bachelor thesis is the elaboration of documentation for the construction of an apartment building in Rožnov pod Radhoštěm. It is a detached object on a slightly sloping terrain. The apartment building is designed as a classic brick building with five floors and flat roof. The building has twelve flat units, a café, home furnishings and technical facilities.
Description
Citation
ŠUBOVÁ, A. Bytový dům s kavárnou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Ján Rybárik, Ph.D - předseda, doc. Ing. Ladislav Štěpánek, CSc. - místopředseda, Ing. Roman Příborský - tajemník, Ing. Ondřej Pilný - tajemník, Ing. Sylva Bantová, Ph.D. - člen, Ing. Karel Čupr, CSc. - člen, Ing. Miroslav Maňas - člen,
Date of acceptance
Defence
Studentka Adriana Šubová seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům s kavárnou~ reagovala velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO