Rodinný dům s veterinární ordinací

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem mé bakalářské práce je návrh rodinného domu s veterinární ordinací, který se nachází v obci Písek (Jihočeský kraj), na úrovni dokumentace pro provedení stavby. Novostavba se nachází v katastrálním území Písek (720755). Jedná se o dvoupodlažní nepodsklepený objekt ve tvaru písmene L se zakřivenou čelní fasádou. Nosný systém je tvořen z vápenopískových cihel se zateplením z polystyrenu kombinovaného s minerální vatou, stropní konstrukce je montovaná z předpjatých panelů. Nad obytnou částí objektu se nachází šikmá vazníková střecha s betonovou skládanou krytinou, zastřešení ordinace je řešeno pomocí vegetační střechy.
The subject of my bachelor thesis is the design of a family house with veterinary surgery, which is located in the city of Písek (South Bohemian Region), at the level of documentation for construction. The new building is located in the cadastral area of Písek (720755). It is a two-story L-shaped building without a basement, with a curved frontal facade. The supporting system consists of sand-lime bricks with polystyrene insulation combined with mineral wool, the ceiling structure is assembled from prestressed reinforced concrete panels. Above the residential part of the building, there is a slanted truss roof with a concrete folded roofing, the roof of the surgery is solved by a vegetation roof.
Description
Citation
ŠVEHLA, M. Rodinný dům s veterinární ordinací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc.Ing. Eva Burgetová, CSc. - předseda, doc. Ing. Milan Ostrý, Ph.D. - místopředseda, Ing. Martin Dvořák - tajemník, Ing. Josef Polášek - tajemník, Ing. Marek Jašek, Ph.D - člen, Ing. Petr Jelínek - člen, Ing. Radim Smolka, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Student Martin Švehla seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Rodinný dům s veterinární ordinací~ reagoval výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO