Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je zpracování projektové dokumentace pro provedení stavby bytového domu v Olomouci (obec Hejčín). Jedná se o objekt s jedním podzemním podlažím a třemi nadzemními podlažími. V objektu bytového domu se nachází 9 bytových jednotek. V prvním nadzemním podlaží se nachází 3 bytové jednotky z nichž jedna je přizpůsobena pro bezbariérové užívání. V druhém a třetím nadzemním podlaží se nachází taktéž 3 bytové jednotky s totožnou dispozicí. Objekt je navržen jako zděný z konstrukčního systému z vápenopískových bloků. Stropní konstrukce je zhotovena jako žebírková konstrukce tvořena předpjatými nosníky a betonovými vložkami. Objekt je zastřešen jednoplášťovou plochou střechou. Součástí projektové dokumentace je také základní posouzení objektu z hlediska stavební fyziky.
The subject of the thesis is the processing of project documentation for the construction of a residential building in Olomouc (village Hejčín). It is an object with one underground floor and three above-ground floors. There are 9 residential units in the building. On the first floor there are 3 housing units, one of which is adapted for wheelchair use. There are also 3 dwelling units with the same layout on the second and third floors. The building is designed as a masonry from a construction system of sand-lime blocks. The ceiling structure is made as a ribbed construction consisting of prestressed beams and concrete inserts. The building is covered with a single-layer flat roof. The project documentation also includes a basic assessment of the building in terms of building physics.
Description
Citation
VALÁŠEK, R. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc.Ing. Eva Burgetová, CSc. - předseda, doc. Ing. Milan Ostrý, Ph.D. - místopředseda, Ing. Martin Dvořák - tajemník, Ing. Josef Polášek - tajemník, Ing. Marek Jašek, Ph.D - člen, Ing. Petr Jelínek - člen, Ing. Radim Smolka, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Student Radek Valášek seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO