Bytový dům s kavárnou v Brně

Abstract
Tato bakalářská práce řeší zpracování projektové dokumentace pro provádění stavby čtyřpodlažního, částečně podsklepeného, bytového domu s kavárnou v Brně. Kavárna je přístupná z prvního podlaží a má oddělený vstup od obytné části. V suterénu jsou navrženy sklepní kóje a technické místnosti. První nadzemní podlaží tvoří z většiny prostor kavárny dále je prostor tvořen sklepními kójemi, kolárnou a skladem uklízeček. V druhém, třetím a čtvrtém nadzemním podlaží jsou na každém patře dva byty 3+kk s rozdílnou dispozicí. Objekt je navržen v souladu s územním plánem města Brna. Svým tvarem a vzhledem je vytvořen tak, aby zapadnul to místní zástavby.
This bachelor thesis deals with design of project documentation for construction implemetation of four storey apartment building with partial basement and cafe in Brno. The cafe is accessible from ground floor and it has separate entrance from living area. In basement are designed basement compartments and utility rooms. Most of the space in ground floor is cafe, other areas include basement compartments, bike room and cleaning room. On the first, second and third floor are on each floor two 2 bedroom flats with different layout. This building is designed in accordance with master zoning plan of the City of Brno. Its shape and appearance is designed to fit in the surrounding area.
Description
Citation
VONDRÁČEK, T. Bytový dům s kavárnou v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Solař, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Milan Vlček, CSc. - místopředseda, Ing. Jindřich Woytela - tajemník, Ing. David Průša - tajemník, Ing. Martina Knappová - člen, Ing. Alena Pailová - člen, Ing. Dagmar Donaťáková - člen, Ing. Romana Benešová - člen,
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Student Tomáš Vondráček seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům s kavárnou v Brně~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO