Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem bakalářské práce je návrh novostavby bytového domu. Objekt má celkem pět podlaží, z toho čtyři nadzemní a jedno podzemní podlaží. V podzemním podlaží je situováno technické zázemí objektu a skladovací prostory. V každém nadzemním podlaží se nachází vždy dva byty. Každý byt je tvořen dvěma obytnými místnostmi, obývacím pokojem s kuchyňským koutem, toaleta, koupelna a skladovací prostory. Základy bytového domu jsou tvořeny betonovými základovými pasy, stěny objektu jsou zděné z keramického zdiva. Objekt je zastřešen jednoplášťovou plochou vegetační střechou. Stropní konstrukce jsou tvořeny z nosníků a vložek s nadbetonávkou.
The aim of this bachelor thesis is design of a new detached apartment building. The building has an underground floor and four above ground floors. In the underground floor there are situated technical facilities and storage spaces. In every above ground floor there are located two apartments. In every apartment there are two bedrooms, a living room with a kitchen, a toilet, a bathroom and a storage space. The building is built on concrete strip foundations, walls are made of ceramic masonry. The building is roofed by single shell vegetation roof. Ceilings are made of beams and inserts which are over-concreted.
Description
Citation
VOZDECKÝ, J. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. František Ohrablo, CSc. - předseda, Ing. Petr Beneš, CSc. - místopředseda, Ing. Petra Vorlíčková - tajemník, Ing. Jan Osička - tajemník, Ing. Slávka Hudcovicová - člen, Ing. Petra Berková, Ph.D. - člen, Ing. Ing. Petr Kacálek, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Student Jiří Vozdecký seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO