Malý bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
ABSTRAKT Cílem této bakalářské práce je návrh a zpracování projektové dokumentace bytového domu v Jihlavě. Jedná se o částečně podsklepený, samostatně stojící objekt se čtyřmi nadzemními podlažími, v nichž je řešeno 10 bytových jednotek s různou velikostí a dispozicí (z toho 2 bezbariérové). Konstrukční systém je navržen jako zděný z cihelných prvků stavebního systému Heluz. Vodorovná konstrukce stropů je navržena ze stropních panelů Spiroll. Objekt je zastřešen plochou střechou. Součástí projektové dokumentace je základní posouzení objektu z hlediska stavební fyziky.
ABSTRACT The aim of this bachelor thesis is to design and process project documentation of apartment house in Jihlava. It is a detached building with partial basement, four above-ground floors, consist of 10 residential units with different sizes and dispositions (of which 2 are barrier-free). The construction system is designed as a mansorn made of brick elements of the Heluz building system. The horizontal ceiling construction is designed from Spiroll ceiling panels. The building is covered with a flat roof. The project documentation includes a basic assessment of the building in terms of building physics.
Description
Citation
ŠIMEK, J. Malý bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. František Ohrablo, CSc. - předseda, Ing. Petr Beneš, CSc. - místopředseda, Ing. Andrea Bílková - tajemník, Ing. Jan Osička - tajemník, Ing. Slávka Hudcovicová - člen, Ing. Petra Berková, Ph.D. - člen, Ing. Ing. Petr Kacálek, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Student Jan Šimek seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Malý bytový dům~ reagoval dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO