Rodinný dům s knihkupectvím

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Jedná se o samostatně stojící rodinný dům. Stavba se nachází na ulici Brněnská v obci Černá Hora. Objekt má jedno podzemní podlaží, dvě nadzemní podlaží a podkroví. Podzemní podlaží je součásti bytu majitele a nachází se v něm garáž, prádelna, WC a skladovací prostory. První nadzemní podlaží je využíváno jako prodejna knihkupectví, která se skládá z prodejní plochy, sociálního zázemí pro zaměstnance a příručního skladu. Druhé nadzemní podlaží a podkroví slouží jako byt majitele. Ve druhém nadzemní podlaží se nachází obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem, koupelna, pokoj pro hosty, pracovny a šatny. V podkroví jsou dva dětské pokoje, koupelna a ložnice s přístupem na terasu. Dům je založen na základových pasech z prostého betonu a vyzděn ze systému HELUZ. Střecha nad objektem je sedlová s krytinou z pálené střešní tašky. Součástí bakalářské práce je seminární práce na téma zábradlí.
It is a detached family house. The building is located on Brněnská street in Černá Hora. The building has one underground floor, two above-ground floors and an attic. The underground floor is part of the owner's apartment and has a garage, laundry, toilet and storage space. The first floor is used as a bookstore shop, which consists of a sales area, social facilities for employees and a handy warehouse. The second floor and the attic serve as the owner's apartment. On the second floor there is a living room connected with kitchenette, bathroom, guest room, study and dressing room. In the attic there are two children's rooms, a bathroom and a bedroom with access to the terrace. The house is based on plain concrete foundations and lined with HELUZ. The roof above the building is gabled with roof tile roofing. Part of the bachelor thesis is a seminar work on the railing.
Description
Citation
ŠMERDA, D. Rodinný dům s knihkupectvím [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. František Ohrablo, CSc. - předseda, Ing. Petr Beneš, CSc. - místopředseda, Ing. Andrea Bílková - tajemník, Ing. Jan Osička - tajemník, Ing. Slávka Hudcovicová - člen, Ing. Petra Berková, Ph.D. - člen, Ing. Ing. Petr Kacálek, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Student David Šmerda seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Rodinný dům s knihkupectvím~ reagoval dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO