Návrh nástrojů na snížení softwarového pirátství

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Ve své studii budu řešit a poukazovat na problémy spojené s pirátstvím v softwarovém průmyslu. Na základě poskytnutých informačních zdrojích analyzuji současnou situaci. Zpětnou syntézou se pokusím navrhnout optimální řešení, jak míru softwarového pirátství snížit, jak se proti němu účinně bránit a jak mu předcházet.
I will try to solve and point to current problems connected with piracy in software industry in my project. I will do analysis of actual situation based on information sources. My suggestions will be made by backward synthesis which should show optimal solution as well as how software piracy reduces to minimum also how to defend and prevent against it.
Description
Citation
KOPÁČ, J. Návrh nástrojů na snížení softwarového pirátství [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2007.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Ing. Miroslav Čáslavský (předseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (místopředseda) JUDr. Alena Schillerová, Ph.D. (člen) Ing. Dana Martinovičová, Ph.D. (člen) Mgr. Jiří Pospíšil (člen) Ing. Filip Lískovec (člen)
Date of acceptance
2007-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO