Návrhy na snížení nezaměstnanosti v okrese Kroměříž

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová je zaměřena na problematiku nezaměstnanosti v okrese Kroměříž v letech 2005 – 2009. Práce obsahuje analýzu nezaměstnanosti dle kategorií, jako jsou pohlaví, věk, vzdělání, aj. Dále se zabývá problematikou nezaměstnanosti rizikových skupin uchazečů a programem aktivní politiky zaměstnanosti. Na základě analýzy současného stavu a zjištěných skutečností navrhuji opatření pro rok 2010, která by mohla Úřadu práce přispět ke snížení míry nezaměstnanosti v okrese Kroměříž.
The diploma thesis is focused on problematic of unemployment in the district of Kromeriz between 2005 and 2009. I have analysed unemployment per categories, for example age, sex, education etc. The goal of this thesis is to briefly review current situation and suggest improvements which could lead to reduction of unemployment rate in district of Kromeriz in 2010.
Description
Citation
ŠUŠLÍKOVÁ, M. Návrhy na snížení nezaměstnanosti v okrese Kroměříž [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (předseda) JUDr. Vladimír Sitta, MBA (místopředseda) doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (člen) doc. Ing. Romana Čižinská, Ph.D. (člen) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO