Využití projektového managementu při zřizování pobočky v zahraničí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na problematiku řízení projektu a aplikaci postupů, procesů a metodik projektového managementu v konkrétním případě při realizaci požadavku na vytvoření nové pobočky v zahraničí – inovačního centra v Nizozemí. Společnost se orientuje na vývoj softwaru v oblasti bezpečnosti dat. Inovační centrum by mělo sloužit pro výzkum a vývoj nových potencionálních produktů a služeb. Hlavním výstupem práce je projektový plán řízení.
This thesis focuses on the issues of project management and the application of procedures, processes and methodologies of project management in a particular case of the implementation of the requirement to create a new branch abroad - Innovation Box in the Netherlands. The company focuses on software development in the area of data security. Innovative center should serve the research and development of new potential products and services. The main output of the design is the Project Management Plan.
Description
Citation
ZEDNÍČEK, F. Využití projektového managementu při zřizování pobočky v zahraničí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. et Ing. Fabian Khateb, Ph.D. et Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Libor Chadima (člen)
Date of acceptance
2012-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO