MĚSTSKÝ DŮM NA NÁBŘEŽÍ V PŘEROVĚ

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Zadáním je návrh městského domu na nárožní parcele na nábřeží v Přerově. Navrhuji vytvoření dvou samostatných objektů – knihovny, kterou město potřebuje a bytového domu s komercí v přízemí. Objekty reagují na dominantní stavbu sokolovny, lokalitu nábřeží s výhledem na historické jádro i specifičnost nároží.
The subject work is a design of townhouse on the corner vacant lot at the waterfront in Přerov. I design a making of two independent buildings – the library which town needs and apartment block whith shops in the first floor. Objects react of the dominant building of the Sokol house, the locality on the waterfront with the view to historical center and the specificity of corner vacant lot.
Description
Citation
BARTOŠOVÁ, R. MĚSTSKÝ DŮM NA NÁBŘEŽÍ V PŘEROVĚ [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Viktor Rudiš (předseda) doc. Ing. arch. Dagmar Glosová, CSc. (člen) prof. Ing. arch. Jan Koutný, CSc. (člen) doc. Ing. Zdenka Lhotáková, CSc. (člen) doc. Ing. arch. Gabriel Kopáčik, Dr. (člen)
Date of acceptance
2010-05-25
Defence
Studentka představila projekt, odpověděla na otázky oponenta a členů komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO