Mateřská škola

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem funkčního celku mateřské školky v Křenovicích (okres Vyškov). Objekt je rozdělený na 3 funkční části. Prostřední část je navržena jako dvoupodlažní, zbylé 2 části jsou jednopodlažní. Celý objekt je nepodsklepený. V objektu jsou navrženy 2 dětské oddělení po patnácti dětech a prostřední část je projektováno pro technické zázemí. Pro každé oddělení připadají 2 vyučující a pro obě části je jedna ředitel/ka. Na přípravu pokrmů a úklid jsou projektování 3 další zaměstnanci. V objektu se také nachází logopedická ordinace s bezbariérovým přístupem. Zastřešení objektu je řešeno pomocí plochých vegetačních jednoplášťových střech. Objekt je navržen jako zděná konstrukce z vápenopískových tvárnic s kontaktním zateplovacím systémem.
The final thesis is focused on design of functional unit od Kindergarten in Křenovice (district Vyškov). The object is subdivided to 3 functional parts. The middle part is designed as a two-storey, remaining two parts are single-storey. Whole object is without cellart. This object is formed from two separate class for fifteen children each and the middle part is design for technical facilities . For every class are two teachers and in total one a head teacher. For the preparation food a cleaningup there are three employees. In the object is one office of speech therapy with barrier free access. The roofing of object is design as a warm vegetation flats roofs. The object is design as a masonry system of sand-lime block with contact thermal insulation system.
Description
Citation
AMBROŽOVÁ, M. Mateřská škola [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Prof. Ing. Karel Tuza, CSc. - předseda, doc. Ing. Milan Ostrý, Ph.D. - místopředseda, Ing. Miloslav Novotný - tajemník, Ing. Martin Dvořák - tajemník, Ing. Jan Müller, Ph.D. - člen, Ing. Petr Jelínek, Ph.D. - člen, Ing. Bohuslav Brukner - člen, doc. Ing. Petr Horák, Ph.D. - člen, Ing. Martin Horáček, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-27
Defence
Studentka představila svoji DP na téma Mateřská škola a zodpověděla otázky a připomínky oponenta. Student se snažil vcelku velmi dobře reagovat na připomínky oponenta a zdůvodňovat svoje navrhovaná řešení, rovněž na většinu otázek členů komise k předložené práci reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO