Novostavba mateřské školy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá řešením projektové dokumentace novostavby mateřké školy v Jedovnicích. Objekt se skládá ze šesti tříd, zázemí pro tyto třídy a učitele, zázemí pro vedení školy a kuchyni. Jedná se o samostatně stojící, nepodsklepený dvoupodlažní. Parkovací stání je řešeno parkovištěm vedle objektu. Dům je osazen do mírně svažitého terénu. Hlavní vstupy do objektu jsou situovány na sever, severo-východ a jiho-západ. Objekt je navržen z konstrukčního systému HELUZ.
Themaster’sthesisdealswithdesigndocumentationofanewbuildingkindergartenin Jedovnice. The property consists of six classroom, background for these classes and forteachers, background for school management and kitchen. It is a detached, two-storey building without a basement. Parking space is solved by parking in next of the building. The house is fitted to slightly sloping terrain. The main entrances to the building are situated to the north, north-east and south-west. The building is designed from the struktural systém HELUZ.
Description
Citation
KEPRT, J. Novostavba mateřské školy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc.Ing. Miloslav Bagoňa, Ph.D - předseda, doc. Ing. Libor Matějka, CSc., Ph.D., MBA - místopředseda, Ing. Vendula Kvapilová - tajemník, Ing. Jindřich Woytela - tajemník, Ing. arch. Ivana Košíčková, Ph.D. - člen, doc. Ing. Ondřej Šikula, Ph.D. - člen, Ing. Michal Štrba, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Příborský - člen, Ing. Karel Čupr, CSc. - člen,
Date of acceptance
2020-01-28
Defence
Student uvedl svou práci formou prezentace, a to následovně: - Situace stavby - Lokalita a umístění - Architektonické a konstrukční řešení stavby - Půdorysy dotčeného objektu formou studie - Představení dispozice objektu - Zjednodušené řezy - Pohledy dotčeného objektu - 3D vizualizaci stavby Následně student zodpověděl a objasnil dotazy a připomínky oponenta práce: - kótování dveří v příčkách, způsob dle typu zárubní - nekompletní výpis klempířských prvků - odůvodnit způsob založení objektu Student se snažil vcelku velmi dobře reagovat na připomínky oponenta a zdůvodňovat svoje navrhovaná řešení, rovněž na většinu otázek členů komise k předložené práci reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO