Objekt občanské vybavenosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem řešení diplomové práce je novostavba objektu občanské vybavenosti. Jedná se o podsklepený pětipodlažní objekt. Konstrukční systém je kombinovaný železobetonový monolit se zděnou konstrukcí s monolitickými železobetonovými stropy a jednoplášťovou střechou. V podzemním podlaží se nachází hromadná garáž. Přízemí je určeno pro komerční a komunitní využití. V dalších patrech se nachází vždy 8 bytových jednotek. Stavba je umístěna v rovném terénu v nové lokalitě určené pro výstavbu bytových domů ve Zlíně v Bartošově čtvrti.
Subject of the solution master´s thesis is new civil building. It is five floors building with underground floor. The structual system is made by combination of RC frame and loadbearing masonry with monoplane roof. In underground floor is a garage. In First floor is designed for commercial and comunal activities. In next floors there is always 8 flats. Building is located in straight terrain in the development area of new houses in Zlin in area Bartosova.
Description
Citation
KOŽÍK, J. Objekt občanské vybavenosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc.Ing.Ing. arch. Milan Palko, Ph.D - předseda, prof. Ing. Jitka Mohelníková, Ph.D. - místopředseda, Ing. Petra Vorlíčková - tajemník, Ing. David Průša - tajemník, Ing. Lukáš Pobořil - člen, Ing. Tomáš Petříček, Ph.D. - člen, Ing. Markéta Sedláková, Ph.D. - člen, Ing. Michal Novotný, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Šulák, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-28
Defence
Student představil svou práci v power pointové prezentaci. Název diplomové práce je: Objekt občanské vybavenosti. Student představil objekt, ukázal lokalitu a okolí stavby, dispoziční a konstrukční řešení a energetickou náročnost objektu. Otázky: Popište výpočet základů, proč jsou předimezované? Na připomínky oponenta reagoval student nepřesvědčivě, svoje řešení obhajoval nejistě a nebyl schopen je přijatelně zdůvodnit. Rovněž otázky položené členy komise nezodpověděl zcela dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO