Spektrální charakteristika iontového pole různých druhů ionizorů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Předkládaná práce se zabývá vysvětlením a popsáním veškeré problematiky výskytu, měření a generace záporně nabitých iontů. Touto prací chci vysvětlit a upozornit na nejrůznější faktory, proč se daným tématem zabývat. Pochopení chování a praktickými měřeními iontového klimatu je nejdůležitější částí, proto abychom mohli správně vyhodnotit iontovou problematiku prostoru, popřípadě navrhli řešení ovlivňující příznivou koncentraci negativních iontů.
This work deals with issues of explanations and describing of a whole kind of probléme, which appear duiring a generations and measurings of a anionts. I would like to explain and warn for different factors why we should continue with measuring and inventing in this thema. Understanding of a anionts behavior and practice measuring of a ionts area is the most important part of my work, to correctly analyse iont area probléme, or to suggest suitable solution.
Description
Citation
NOVÁK, R. Spektrální charakteristika iontového pole různých druhů ionizorů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektrotechnická výroba a management
Comittee
prof. Ing. Jiří Vondrák, DrSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Vaněk, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. František Bartes, CSc. (člen) doc. Ing. Jiří Maxa, Ph.D. (člen) Ing. Karel Pospíšil (člen)
Date of acceptance
2009-06-10
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se zadáním, zpracováním a výsledky své diplomové práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Otázky u obhajoby: 1. Jak vysvětlíte, že přidáním zrcadla k drátku jako reflexní plochy se Vám nezvýšil počet generovaných iontů a naopak se snížil? 2. Na jaký potenciál bylo připojeno použité zrcadlo? 3. V jakém oboru lidské činnosti se uvažuje o využití těžkých iontů? 4. Jaká byla plocha drátu a jaká plocha hrotu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO