Diagnostika a HW/SW audit v počítačové síti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tento projekt se zabývá návrhem a implementací systému na diagnostiku PC, tvorbu softwarových auditů, hardwarových auditů a informačního systému na ukládání a zpracování získávaných dat. Systém je navržen pro operační systém Microsoft Windows. Část systému, označena jako klient, je implementována v programovacím jazyce C++. K získávání diagnostických dat je použito rozhraní WMI. Informační systém je tvořen databázovým serverem MySQL a skriptovacím jazykem PHP.
This project deals with the PC diagnostics, creation of SW and HW audits and development of information system for storage and analysis of data gained. The system is designed for Microsoft Windows operation system. Part of the system called Client is developed in C/C++ programming language. To gather diagnostic data, the WMI interface is used. The web part of information system is created using PHP scripting language and database MySQL server.
Description
Citation
HANUŠ, P. Diagnostika a HW/SW audit v počítačové síti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2007.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
Date of acceptance
2007-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO