Aplikace pro řízení a vzdálenou správu platebních terminálů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem práce je vytvořit ovládací software pro autonomní platební zařízení. Účelem tohoto softwaru je usnadnit práci s obsluhou těchto zařízení, a minimalizovat nutné servisní výjezdy k zařízení. Popsány jsou jednotlivé technologie použité při implementaci i protokoly použité pro komunikaci. Dále text práce popisuje postup práce od analýzy, přes návrh, implementaci a testování až po postup jak software zprovoznit. V zhodnocení projektu je popsán stav do jakého se software dostal a jak byl v praxi využit.
The goal of this thesis is to create control software for stand-alone payment machines. The purpose of this software is minimize maintenance cost and usability as much as possible. Description of technologies and protocols used in implementation are in the text. Next, there is process of work beginning with analysis, continues with design, construction, testing and installation manual. Projekt status and product utilization at the end of project is in chapter about evaluation.
Description
Citation
GAJDŮŠEK, F. Aplikace pro řízení a vzdálenou správu platebních terminálů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management a informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (předseda) prof. RNDr. Milan Češka, CSc. (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-20
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " D ". Otázky u obhajoby: Uvádíte, že komunikujete pomocí protokolů TCP i UDP? Znamená to, že pokud někdo provede platbu, tak informace bude zaslána 2x pomocí obou protokolů? Jakým způsobem funguje potvrzování přijatých zpráv?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO