Rozbor výroby hřídelí přesných servomotorů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na co možná nejefektivnější výrobu hřídelí servomotoru s využitím strojního parku firmy. Využití řídícího systému Fanuc na všech strojích s příklady jejich použití v praxi. Výroba a začlenění speciálního držáku pro stupňové vrtáky.
The thesis is focused on making the most efficient actuator shaft, using machinery company. Using Fanuc's control system on all machines with examples of their use in practice. Production and integration of a special holder for the drill stage.
Description
Citation
ŽELEZNÝ, L. Rozbor výroby hřídelí přesných servomotorů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie
Comittee
doc. Ing. Anton Humár, CSc. (předseda) doc. Ing. Viktor Kreibich, CSc. (místopředseda) prof. Ing. Ildikó Maňková, CSc. (člen) doc. Ing. Oto Barborák, CSc. (člen) doc. Ing. Vít Jan, Ph.D. (člen) Ing. Petr Kužela, CSc. (člen)
Date of acceptance
2011-06-22
Defence
Diplomat seznámil komisi s obsahem a výsledky své diplomové práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise. V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: Otázka 1: Jaký je rozdíl mezi pozitivní a negativní VBD? Otázka 2: Jakou pásovou pilu jste použil a proč?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO