Návrh webové aplikace v ASP.NET pro zjištění trendu časové řady

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem práce je vytvoření webové aplikace v prostředí ASP.NET, sloužící k regresní analýze časových řad. Výsledný produkt bude nabízen firmou vytvářející webové prezentace pro cestovní kanceláře, jako součást statistického balíčku, který již tato firma produkuje. Produktem bude webová prezentace, pomocí níž bude moci cestovní kancelář analyzovat například prodejnost jednotlivých destinací a na základě zadaných dat vytvořit prognózu pro další roky. Výsledky budou zpracovány jak textově, tak graficky a to do souboru typu *.xls nebo *.pdf.
The aim of this work is the creation of web applications in ASP.NET, for the regression analysis of time series. The resulting product will be offered by creating web presentations for travel agencies, as part of a statistical package that has the company produces. The product is a web presentation, by which the travel agency will be able to analyze the marketability of such destinations, and based on specific data to create a forecast for the next years. The results will be processed both text and graphic file type *. xls or *. pdf.
Description
Citation
CÍCHOVÁ, J. Návrh webové aplikace v ASP.NET pro zjištění trendu časové řady [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Petr Sodomka, Ph.D., MBA (předseda) prof. Ing. Jiří Dvořák, DrSc. (místopředseda) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Marie Jakubcová, Ph.D. (člen) Ing. Jaromír Marušinec, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2010-06-23
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO